...Amíg kedves barátném be nem állított hozzám 1 gyöngy bonsai-al és 1 gyöngy rózsával (akkor ismertem meg Őt), addig a legkedvencebb időtöltésem az ékszertervezés, készítés volt (mást nem is igazán csináltam a gyöngyökből). Na azóta már nem csak az amit nagy lelkesedéssel készítek.

Főleg tavasszal, mikor nyílik a sokféle virág, kapok kedvet, hogy megformázzam "őket". Hol több, hol kevesebb  sikerrel, mert olykor úgy érzem, nem igazán találom el az egyedi vonásokat úgy, ahogy szeretném. Ezért van, hogy 1 virág többféle kiadásban is elkészül, próbálgatva, hogy hogy is lenne a legmegfelelőbb. A vegyes virágcsokor is ennek az eredménye. Abban gyüjtöm az alap elképzeléseket, amiket később tovább finomítok.

Akik kedvelik a gyöngy dísztárgyakat mindig megcsodálják ha olykor magammal viszek valamit belőlük a mesterségbemutatókra, és általában sajnálkozva veszik tudomásul hogy az épp nem eladó. Megrendelésre viszont ezekből is szívesen csinálok. Az értéke itt is  fel van tüntetve azoknak melyek "szaporítását" vállalom.

Különösebb gondozást nem kívánnak,  a napfényt egyrészük nem kedveli, a vizet kifejezetten megsínylik, a portalanítást viszont meghálálják.

 

Százszorszép 12 levélel, cserépben, 15 cm, értéke: 1000 Ft    Margaréták vérfűvel, vérfű értéke: 400 Ft/ db    Vegyesvirág csokor    Margaréta 4 levéllel, értéke: 700 Ft    Rózsa nyaklánccal

Rózsa 2 levéllel, 30 cm, értéke: 2700 Ft     Harangvirág, 20 cm, értéke: 1800 Ft    Kék virág

"Kökény bokor"     Őszi fa       Virágos fa

 Kaktusz     Ibolya

 

Oldalmenü
Naptár